考研论坛

楼主: remembered

[报考交流] 出分的同学,你感觉,丁晓忠何凯文英语一答案,靠谱吗?

一般战友

K币
388 元
何的答案在当天晚上就发布了,我错了9个,祈求过50

3万

荣誉版主

小隐隐于市,大隐隐于朝

K币
6664 元

2014年下半年优秀版主2014年上半年优秀版主真题小王子

我表情悠哉 发表于 2014-2-15 21:00
你不是数学有120么?应该没问题吧,关键的部分都被你搞定了

!!!???NO! 我数学最多115   去年有人晒分了啊  379才排87名  知道竞争多大了吧  希望我专业也能有130+
華東理工大學
East China University of Science and Technology

开国大老

无极之道

K币
7578 元
吾乃天命之子 发表于 2014-2-15 21:10
!!!???NO! 我数学最多115   去年有人晒分了啊  379才排87名  知道竞争多大了吧  希望我专业也能有 ...

哎,骷髅兄报的专业太掉了,华丽机械设计的专业课不是很难,你那好专业应该也还好吧.
我的贱就是你的剑!

荣誉版主

K币
5578 元
ZHHQ001 发表于 2014-2-15 21:07
何的答案在当天晚上就发布了,我错了9个,祈求过50

后来,他又改了。。改成和丁晓忠的一样、。

荣誉版主

K币
5578 元
吾乃天命之子 发表于 2014-2-15 21:10
!!!???NO! 我数学最多115   去年有人晒分了啊  379才排87名  知道竞争多大了吧  希望我专业也能有 ...

理工科的分数也要这么高,华东理工都要赶超上交复旦的节奏啊。。

一般战友

K币
388 元
remembered 发表于 2014-2-15 21:52

那在哪会看到丁晓忠的答案

荣誉版主

K币
5578 元
ZHHQ001 发表于 2014-2-15 21:56
那在哪会看到丁晓忠的答案

微博呗,都是网络。。刚考完的时候,何凯文发了个视频讲解,讲解的答案,和现在的答案,很多不同。他还好意思说是他的答案。。

一般战友

K币
153 元
remembered 发表于 2014-2-15 21:52

他答案一直没改  是丁晓钟的答案和他一样 谢谢。请看他qq空间发表时间 如果修改过 会有记录的

荣誉版主

K币
5578 元
k13140331 发表于 2014-2-15 22:04
他答案一直没改  是丁晓钟的答案和他一样 谢谢。请看他qq空间发表时间 如果修改过 会有记录的
...

那我当天下午看他的视频讲解,和他现在的版本不太一样。你看他们两的答案,试卷字母都一样。。

一般战友

K币
153 元
remembered 发表于 2014-2-15 22:06
那我当天下午看他的视频讲解,和他现在的版本不太一样。你看他们两的答案,试卷字母都一样。。
...

丁的:二、阅读A

21. [B]encourage jobseekers' active engagement in job seeking.

22. [C]to register for an allowance from the government.

23. [D]A passion to ensure fairness for taxpayers.

24. [A]uneasy

25. [D]Unemployment benefits should not be made conditional.

26. [D]the attraction of financial rewards.

27. [C]Pursuing a bachelor's degree in another major.

28. [B]the rigid bodies governing the profession.

29. [A]bans outsiders' involvement in the profession.

30. [C]a problem in America's legal profession and solutions to it.

31. [D]a handsome reward for researchers.

32. [B]the founders of the new awards.

33. [B]the joint effort of modern researchers.

34. [A]Their endurance has done justice to them.

35. [A]acceptable despite the criticism.

何的

考完以后尽量别对答案,不想对的就赶紧拉黑我。要对就对我的。
今年的试卷是花卷,题目和选项内容都是一样的,但是选项对应的字母是不一样的。看选项内容。
Passage 1

21. C.encourage job seekers active engagement in job seeking.
22. A to register for an allowance from the government
23. D a passion to ensure fairness for tax payers
24. B uneasy
25. A unemployment benefits should not be made conditional
Passage 2
26. D the attraction of financial rewards
27. B pursuing a bachelor's degree in other major
28. C the rigid bodies governing the profession
29. D bans outsider's involvement in the profession
30. C a problem in America's legal profession and solutions to it.
Passage 3
31. C a handsome reward for researchers.
32.B the founders of the awards
33. A the joint effort of modern researchers
34. D their endurance has done justice to them
35. B acceptable despite the criticism
Passage 4
36. A critical
37. D,.Keeping a leading position in liberal education
38. C. The application of emerging technologies.
39. B biased against classical liberal ideas.
40. A illiberal education and the heart of the matter.